Produkter

Skinway Center

Enhagsslingan 4C

187 40 Täby

info@skinwaycenter.se

www.skinwaycenter.se

Tel: 073-6872695

Instagram


 

SKINWAY CENTER

Produkter


 

» Exuviance

Exuviance används av dermatologer och plastikkirurger över hela världen och märket står för cellförnyelse. Exuviance innehåller en helt ny generation av AHA;PHA! Denna är polyhydroxysyra som passar alla hudtyper, även känslig hud. Produkterna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen, ersätts de döda hudcellerna som täpper till porerna, av nya celler med sundare utstråling. Resultatet blir en hud med vackrare, och sundare utseende.

 

» Darphin

Darphins är ett exklusiv linje inom hudvård som har sitt ursprung i den kinesiska läkekonstens filosofi och innehåller höga doser näringsrika ingredienser från växter, och örter med mycket god inverkan på huden. Darphin har ett trestegskoncept innehållande koncentrat, aromaoljor ock krämer. Dessa produkter fördjupar effekten av varandrara och arbetar tillsammans för att påveraka hudens tre lager.

 

» Scratch

Vi arbetar med nagellack och maniky-redskap från Scratch Nail. Nagellacken ”Scratch Nail Colors” är fria från Formaldehyd, Toulene, Dibutylftalat och alla färger är godkända av EEC/CTFA samt dermatologiskt testade. Scratch Nail Colors är inte testat på djur.