SPECIALBEHANDLINGAR

SKINWAY CENTER

Specialbehandlingar

 

»Anti-age/A-vitamin behandling - 80 min. 950:-

För dig som vill bevara en slät, fast och smidig hud. 


Denna ansiktsbehandling inkluderar:

Djuprengöring, hudanalys, antioxidant peeling, ångbehandling, handmassage, portömning, plockning av bryn, upplyftande ansiktsmassage, retinol/A-vitamin concentrat, A-vitamin ansiktsmask, anti-age serum, anti-age dagkräm och ögonkräm. 

 

 

»C-vitamin ansiktsbehandling - 80 min. 950:-

För dig som vill ge en riktig boost till din hy. En ansiktsbehandling med stabilt C-vitamin som ger spänst och stärker hudens eget försvar. Det har också en fin  effekt på hudton och strukturen. 


Denna ansiktsbehandling inkluderar: 

Rengöring, hudanalys, antioxidant booster med stabilt C-vitamin pulver, ångbehandling, handmassage, portömning, plockning av bryn, ansiktsmassage, C-vitamin ansiktsmask, C-vitamin concentrat, avslutande C-vitamin dagkräm och ögonkräm.

 

 

»Ansiktsbehandling med Ultrasonic apparat - 80 min. 1050:-

En skonsam och effektiv ansiktsbehandling med Ultrasonic-apparat som med ultraljudsvågor slussar ner aktiva ämnen i huden och ger en omedelbar uppstramning och hållbart resultat. 

 

Denna ansiktsbehandling inkluderar:

Djuprengöring, hudanalys, exfoliering med Ultrasonic apparat, ångbehandling, handmassage, grundlig portömning, plockning av bryn, ansikte/skalpmassage, närande serum, närande dagkräm och ögonkräm. 

 

 

Skinway Center

Enhagsslingan 4C

187 40 Täby

info@skinwaycenter.se

www.skinwaycenter.se

Tel: 073-6872695